Want your
own Fotopage?






 
atem78.fotopages
me and peoples around me
By: maksu timah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-Feb-2008 09:17 Email | Share | Bookmark
[b]BARANG-BARANG HANTARAN PERKAHWINAN KAMI...[/b]

dari aku....sirih junjung
kasut
 
sepasang baju melayu...
dan samping..
sunglasess
seluar, kemeja..
dan tali leher
seutas....
jam tangan
sebentuk...
cincin suasa
yg ni...wallet..
dan tali pinggang...
yg ni plk perfume...
 
gula-gula
dan coklat
kek lapis ni...
akak ipar aku yg buatkan...tQ kak nab =)
dan buah-buahan
campuran....red plum & red apple
semasa majlis
ini pmberian dari husband kpd aku..
antaranya...perfume,
kosmetik,
 
sunglasess....
dan jam tangan
serba satu dilengkapkan dgn...
pmberian seutas rantai.
2 hand bag...
dan kasut,
mas kahwin rm78....
disertai senaskah Al-Quran
antara yg ln..sirih junjun, buah-buahan, coklat+gula2...
dan duit hantaran
kat sini ade sedikit koleksi gambar barang-barang hantaran kami. jumlah barang hantaran 11 berbalas 13. gambar barang hantaran dari pihak perempuan kpd lelaki diambil oleh abg azam (photographer) kami. tp barang hantaran dari lelaki kpd perempuan diambil sendiri oleh camera husband aku. abg azam say sorry kt kitorg sbb dia terlupe amik gambar brg hantaran dari lelaki kpd pihak perempuan. tp xpelah nak buat mcm mana. nasib baiklah ade amik pakai camera sendiri sblum tu. lainla mcm aku, xde pun amik gmbr trus bg kt pantin lelaki....hehheee


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net